Bedrijfsprofiel


HdVComputers Heerenveen Uw partner in hard- en software
HdV Computers biedt al ruim 18 jaar systemen voorzien van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige onderdelen uit de A categorie. De systemen worden voor u als particuliere of zakelijke klant aangepast naar uw wensen. Naast losse systemen bieden we u ook complete oplossingen voor uw bedrijfsnetwerk. Door jarenlange ervaring op het gebied van hardware en netwerken kunnen we u een systeem bieden dat gericht is op de toekomst en de groei van uw bedrijf. HdVComputers heeft een eigen technische dienst. Wij repareren pc’s, laptops, drives, covers, scharnieren, laptopschermen, tablets, laptop toetsenborden, Apple, enz. Vraag verblijvend een prijsopgaaf. Naast onze verkoop en reparatie dienst, bieden wij tevens oplossingen voor wireless op campings, in restaurants, havens en het overbrugging van netwerk op grote afstanden op bedrijventereinen.

HdVComputers is ontstaan vanuit Henk de Vries Automatisering. De naam wijzigde in 2000 in HdVComputers. (Henk de Vries Computers) HdVComputers was gevestigd in Mantgum. Vanaf 2001 werd er ook geleverd in Steenwijk. Daar is in 2002 door een nieuw opgerichte computer winkel ook de naam HdVComputers in gebruik genomen. In 2006 is HdVComputers verhuisd van Mantgum naar Heerenveen.
Betrouwbaarheid, stabiliteit en betaalbaar, wie verlangt dat niet van zijn hardware ?
Helaas berust dit niet altijd op de werkelijkheid bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte computer. Met de komst van een groot aantal nieuwe merken op de computermarkt is het een stuk moeilijker geworden de bovengenoemde factoren samen te voegen. Goedkoop is immers niet altijd goed – koop. Bij HdV Computers bent u verzekert van beide.
Wij komen vrijblijvend bij u langs om ter plaatse een beeld te krijgen van de omvang en complexiteit van uw bedrijf. Naderhand bespreken we de mogelijkheden en kunnen wij u een passende offerte aanbieden.
Na levering en installatie door HdV Computers kunt u altijd bij ons terecht voor eventuele problemen. Onze ervaren technische dienst lost uw problemen binnen een redelijke termijn op.
Verder kunt u bij ons terecht voor kantoor artikelen, virus verwijdering, schaderapport voor verzekeringen, diverse software, onderhoud (eenmalig of onder contract), ISDN/telefoon/ADSL en kabel verbindingen voor internet of netwerken, hotspots voor camping, haven of restaurant, computer trainingen, webdesign, applicatie ontwerp en ontwikkeling.

Kies voor service, betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid en neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel.
De missie van HdV Computers Heerenveen luid als volgt:
HdV Computers Heerenveen wil ICT systemen en diensten, die betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig zijn, leveren aan particulier, MKB, stichtingen en zorgcentra. HdV Computers Heerenveen wil deze systemen en diensten aanbieden binnen een milieubewuste werkomgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van recyclebare componenten.
De visie van HdV Computers Heerenveen luid als volgt:
HdV Computers Heerenveen biedt voor elke particulier, MKB, stichtingen en zorgcentra een passende oplossing met betrekking tot de systemen en diensten die ze aanbiedt.