Hosting

Hosting en Webdesign
Hosting Webdesign is een zeer belangrijk onderdeel zeker nu het haast een must is om als bedrijf zijnde een website te hebben. Ook betrouwbare mail omgeving is zeer belangrijk. Zo bieden wij u frisse vormgeving, gebruiksvriendelijkheid en een heldere functionaliteit. De mogelijkheden zijn divers en de techniek is het punt niet meer, die is er simpelweg. HdV Computers kan voor u een functionele website ontwerpen met een professionele vormgeving geheel naar uw wensen. Of een mail omgeving die volledig aansluit op de hedendaagse wensen.
Stap 1 – De kennismaking:
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn bespreken we graag een eerste opzet om uit te vinden wat u wilt en hoe dat het beste bereikt kan worden. We denken niet alleen graag mee, maar zijn ook prima in staat ons te verplaatsen in uw wensen en/of doelgroep om zo het optimale resultaat te bereiken.
Stap 2 – Ontwerpplan:
Inrichting van uw mail omgeving besprken wij graag vooraf met u. Daarnaast is voor de inrichting/ontwikkeling website belanrijk dit zorgvuldig aan te lopen. Concept & vormgeving bepalen het uiterlijk van uw site, maar voor de onderliggende techniek hoeft niet steeds opnieuw het wiel uitgevonden te worden. We hebben voor allerhande functionaliteit een serie zeer handige modules ontwikkeld meer hierover bij stap 5 Onderhoud.
Stap 3 – Bouw:
Nadat er een concreet ontwerp is met een professionele vormgeving en geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Vergt de oplevering van een gemiddelde website zo’n twee tot vier weken. Uiteraard houden wij u tussentijds op de hoogte van de ontwikkeling van de website. Zodra de website gereed is publiceert HdV Computers deze op een testpagina. Zo kunt u de website bezoeken en kijken of deze voldoet aan uw wensen.
Stap 4 – Publicatie:
HdV Computers plaatst de ontwikkelde website op internet onder uw eigen domeinnaam. Wanneer u nog niet over een domein of hosting beschikt kunt u dit bij HdV Computers afnemen, zie Webhosting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestaande domein en/of hostingpakket naar HdV Computers te verhuizen.
Stap 5 – Onderhoud:
Uw mail omgeving maar ook uw website kunnen wij voor u beheren. Wij ontzorgen u van onderhoud en back-up
Ook uw domeinnaam en domeinruimte kunnen wij voor u regelen. Dit kan in combinatie met of zonder webruimte.
Interesse? bel dan geheel vrijblijvend 0513-683030 of mail naar info@hdvcomputers.nl